Nellie älskar Rocky <3

Kärleken mellan dessa två är så fin. Han kan naffsa och sånt mot oss som är större men mot henne är han så snäll och försiktig. En riktigt bra första ponny är vad han är. <3

Är min dotter ens sjuk!?

 
Det närmar sig operation snart och ju närmare vi kommer ju mer funderar man och ju mer oräker och rädd blir jag. Jag vill inte att min lilla tjej ska behöva gå igenom massa jobbigt, men jag vill ha henne frisk.
Eller är hon ens sjuk? Inte i mina ögon, i mina ögon ser jag en glad och pigg 5 månaders bebis som är som vilken bebis som helst. Men nån stans vet jag att hon inte är helt frisk och hon måste göra detta för att hennes kropp ska må bra längre fram i livet.
 
Jag är evigt tacksam att läkarna tog henne på allvar när hon var nyfödd och verkligen undersökte från topp till tå, att hennes läkare i Kalmar inte tog nått för givet när han inte hittade felet först och skickade oss vidare till Lund. Jag litar på sjukvården fullt ut och kan inte göra annat, jag måste tro på dom, dom är specialister och är duktiga. Eller hur?
 
Snart är allt detta över och min fina lilla tjej kommer må toppen och vara frisk och kry och vi kan lägga oss detta bakom oss. Jag vill kunna minnas detta som nått positivt och vill inte må dåligt under hela denna tiden men de är svårt, de finns alltid i huvudet och nätterna är nästan värst, vad tänker man på när man inte kan sova? Jo den stora dagen, allt innan och efter som hon måste gå igenom. 
 
 
Hon är stark och klarar allt min prinsessa <3
 
 
 
 
 

Finaste barnen (L)

 
 

Fredag 8 Nov

En lugn morgon där jag fått i mig morgonkaffe i lugn och ro med en glad bebis i knät och hann klocka undan lite innan stora syster kom upp och ville kolla på Disney Chanel...
Nu har Almis somnat igen och jag ska passa på städa av lite och hänga tvätt innan jag ska ta en stund i stallet tillsammans med mamma. Tror även jag ska passa på att ta och fota lite fina bilder i höst solen både på barnen och på hästarna...
 
Hoppas ni får en fin dag!

Dokumentär inspelning under Almas operation!

Alma kommer att vara med i en ny dokumentär serie om Hjärtebarn som kommer att sändas på SVT under 2014. Dom kommer att följa oss innan, under och efter operationen.
Det känns super på ett sätt att vi har fått denna chansen att vara med om nått sånt här även om det är under jobbiga omständigheter.
Har pratat med hon som har hand om upplägget inför inspelningen och hon är super gullig och dom som filmar förstår verkligen att det är en jobbig situation för oss föräldrar. Nästa vecka ska vi ha telefon möte igen och gå igenom hela upplägget inför inskrivningsdagen.
Mitt lilla hjärta ska få ett helt hjärta. <3

Uttråkad Storasyster.

Nått som jag tycker är jobbigt nu precis innan Almas hjärtoperation är att vi måste hålla Nellie hemma från dagis pga smittorisken. Hon får ju inte smitta ner Alma med nått nu innan operationen. Det kan leda till att operationen blir inställd och det vore tråkigt nu när vi fått en tid för vår lilla prinsessa.

Nellie älskar att vara på dagis och leka med sina kompisar och hon förstår inte meningen med att on inte får gå dit just nu. Försöker föklara men hon frågar varje morgon och vill verkligen dit. Försöker underhålla henne så gott det går vilket inte är så enkelt då vi mest ska hålla oss hemma  pga av smittorisken, så vi kan inte träffa så mkt folk.

Har ni några tips på hur man underhåller en 5 åring?
 
 

Det händer saker....

Det händer mycket och jag lever som i en liten bubbla där jag nu börjar fatta vad det är som kommer att hända med min lilla skrutt.
Alma kommer att gå egenom en hjärtoperation som kommer att göras nu redan 20 November. Allt har gått så snabbt och jag tror inte jag har fattat att de kommer ske så snabbt som det ska göras nu. Hon ser ju inte sjuk ut min lilla skrutt unge.