Torsdag 22/8

Nellie är lämnad på dagis och jag har gått en promenad i rask takt och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och njuter lite av lugnet. Alma ligger här bredvid och sover som en stock och på andra sidan av mig ligger det en snarkande hund. (L)
 
Hämtar Nellie vid 14.00 och då blir det stallet och mysa samt att hon ska rida sin lilla pålle en sväng och jag ska i väg och träna med Mackan i eftermiddag hos Camilla. (L) Skoj ska det verkligen bli för han har känts ganska fin nu ett tag.
 
Ha en bra dag (L)
 
 
 
 
 
 

Ny vecka nya tag.

Ännu en helg som är över och denna veckan återgår vi till dagis rutiner då Nellie börjar i morgon och ska vara tre dagar i veckan. Det kommer bli skönt för henne att träffa alla kompisar och leka av sig mer om dagarna. 
Med en ny vecka betyder det oxå att jag ska fortsätta vara duktig med mat och träning... Känner mig duktig som verkligen har hållit stenhårt på att inte äta sötsaker och mer nyttig mat. :)
 
 
Ha en bra dag alla fina
 

Saracen

Vi har helt bytt foder på Mackan. Innan åt han havre, betfor, salt, miniraler och massa annat. Vi har gått från allt detta till Saracens Re-Leve. Detta är ett foder med låg stärkelse, och som är bra för muskelfunftionen vilket har varit ett stort problem hos Mackan då han varit svår att få igång och han gick ofta och knorrade och ville inte komma igång ordentligt.
Han har nu gått på detta foder ett par månader och de har hänt så mycket i hans kropp och han känns så enkel i kroppen just nu. De bästa jag gjort är att byta foder på honom. :)
 



 
 
 
För hästar i medel till hårt arbete. För hästar som är intoleranta för hög stärkelse, socker och spannmåls baserade foderstater, lämpligt för tävlingshästar, underhåller optimal muskelfunktion. För hästar med tendens till nervositet och stress. - See more at: http://www.ctwtools.se/butik/hastfoder-mineraler/re-leve/#sthash.cXtsmBa1.dpuf
För hästar i medel till hårt arbete. För hästar som är intoleranta för hög stärkelse, socker och spannmåls baserade foderstater, lämpligt för tävlingshästar, underhåller optimal muskelfunktion. För hästar med tendens till nervositet och stress. - See more at: http://www.ctwtools.se/butik/hastfoder-mineraler/re-leve/#sthash.cXtsmBa1.dpuf

Lunch dax

Dagens lunch; Tonfiskröra med Ägghalvor. Snabbt och enkelt och väldigt gott och nyttigt. :)
(Lånad bild)
 

JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA. =)

Tränings upp lägg under hösten har jag funderat lite på. Jag vill komma i form nu ordentligt efter graviditeten och förlossningen och hade tänkt att PowerWalks är en bra början förutom ridningen..
Tänkte sedan göra en del mag och rump övningar. Men framför allt så ska jag lägga om mina matvanor och tänka på vad jag äter och försöka få bukt med mitt söt sug.

Jag ska verkligen försöka och inte ge upp så lätt.

 
 

En mysig morgon.

Här har vi haft en mysig och lugn morgon, Barnen har varit super snälla och lugna. Alma har myst på sin filt och Nellie har kollat på barnprogramen hela morgonen. Jag har hunnit med de jag har velat och sitter nu och njuter av en kopp kaffe och funderar på vad jag ska hitta på med hästarna idag.
 
Fint väder idag men inte så varmt!! Är hösten på väg nu?
 
Ha en fin dag!
 

Bloggen lever och ni kan läsa om.....

Livet som tvåbarns mamma
och viljan att satsa på ridsporten. Hur går de ihop sig?!
För knappa två månader sedan födde jag mitt andra barn och har nu två små fina flikor här hemma som tar upp mycket av min tid om dagarna. Jag är nu mamma ledig och har tänkt vara de tills Augusti nästa år. Ev börjar jag jobba lite helger då och då ibland för att spara lite dagar och för att träffa mina underbara jobbar kompisar lite. :) Sedan ger de ju lite extra pengar!! haha

Hästlivet.
Samtidigt som jag försöker lägga all tid på mina underbara barn så vill jag satsa på Dressyr sporten tillsammans med min fina Halvblods Valack som jag tagit över från min syster. Vi har varit igång ett tag nu efter förlossningen och hans vila över sommaren och han känns frächare än någonsin. Vi kommer lägga fokus på träning hela hösten för att till våren komma ut på några tävlingar.
Min äldsta dotter Nellie är även hon väldigt intresserad och har en shettis som hon rider mycket på, så tiden i stallet tar upp mycket av min "lediga" tid. Jag älskar verkligen att hon är så intresserad och vill dela mitt intresse med mig. <3
 
Familjelivet.
Jag bor tillsammans med barnen och min sambo Fredric i ett hus i cetrala Blomstermåla mitt mellan Kalmar och Oskarshamn... Övrig tid som inte ängnas åt hästar eller blöjbyten går till tvätt städ och mys med vänner.
 
Detta är vad ni kommer kunna följa i min blogg. Mitt kaotiska liv. :)
 
Mina fina Flickor Nellie och Alma <3<3